Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICASERVISNE INFORMACIJE

Doživjeti stotu: Edukacija Prve pomoći i samopregleda dojki 15. srpnja na Gradskoj tržnici u Slatini

U sklopu projekta Doživjeti stotu, sutra, 15. srpnja s početkom u 8:30 sati na Trgu Ruđera Boškovića (prostor Gradske tržnice) Gradsko društvo Crvenog križa Slatina počinje s ciklusom edukacija prve pomoći i samopregleda dojki.

Tijekom edukacije u suradnji sa stručnim medicinskim osobljem građani će moći obnoviti svoje znanje o pružanju prve pomoći u slučaju potrebe, rukovanju s defibrilatorom te kako se ponašati u susretu s teže ozlijeđenom osobom.

Osim toga paralelno s edukacijom prve pomoći održat će se i edukacija samopregleda dojki, gdje će stručan medicinski tim prikazati pravilnu palpaciju odnosno samopregled dojki te kratko predavanje o ovoj temi.

Nositelj projekta Doživjeti stotu je Grad Slatina, a projektni partneri Dijabetička udruga Slatina i Gradsko društvo Crvenog križa Slatina, koji pozivaju građane da se i na ovu projektnu aktivnost odazovu u što većem broju.(mf/Izvor: Grad Slatina)

www.esf.hr.
Projekt sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button