NASLOVNICAOPĆINE

Donirana ogrjevna drva obitelji Draskovich najugroženijim obiteljima na području općine Nova Bukovica

U povodu proteklih božićnih blagdana obitelj Draskovich je putem svoje tvrtke Trako-Agroludbreg d.o.o. donirala ogrjevna drva i mještanima u potrebi na području općine Nova Bukovica.

Kako se dio obiteljskog posjeda obitelji Draskovich nalazi i na području Općine Nova Bukovica, za potrebe ove hvalevrijedne akcije, obitelj Draskovich je upravo na tom području osigurala 100 m3 ogrjevnog drveta koja su donirana 20 socijalno ugroženih obitelji, obitelji skromnijih materijalnih prilika, te starijih i nemoćnih osoba.

– Ovih 20 obitelji zaista jesu ljudi u potrebi, te se na taj način doprinijelo socijalnom zbrinjavanju mještana i zadovoljavanju njihovih egzistencijalnih potreba. Drago mi je što su u ovu akciju u sklopu koje obitelj Draskovich svake godine donira ogrjevno drvo ljudima u potrebi, po prvi puta uključeni i potrebiti mještani s područja općine Nova Bukovica,  – istaknuo je načelnik Općine Tomislav Bračun te dodao kako je prijevoz ogrjeva do svake obitelji osigurala Općina Nova Bukovica, a obavio ga je Obrt za usluge Kajzer iz Slatine.
(mf/Izvor: Općina Nova Bukovica)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button