NASLOVNICAUDRUGE

Donacija slatinske Mesoprerade Udruzi OSIT Vretenac, Slatina

Vretenci su jučer imali čast u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Slatina ugostiti predsjednika uprave slatinske Mesoprerade d.o.o., Slavka Mađarića, Anu Matijević, izvršnu direktoricu za trading, kao i Ivanu Kostelac, izvršnu direktoricu za operacije i kvalitetu.

Naime, povod njihova posjeta donacija je financijskih sredstava Mesoprerade d.o.o. Udruzi osoba s intelektualnim teškoćama Vretenac, Slatina u iznosu od 7.500,00 kn, ali i prilika da upoznaju članove Udruge, njezino vodstvo te se pobliže upoznaju s radom Vretenaca.

Uz donaciju, gosti pristigli iz slatinske Mesoprerade počastili su Vretence suhomesnatim platama, te ih razveselili majicama.

Iako je priroda posjeta bila službena u sklopu kojega ih je predsjednica Patricija Karaman upoznala s radom Udruge i aktivnostima koje se trenutačno provode, bilo je ovo prvenstveno prijateljsko druženje kojim su se Vretenci na čelu s predsjednicom Udruge Patricijom Karaman zahvalili gospodinu Mađariću ne samo na donaciji, već i na prijateljstvu dugom pune četiri godine rada i djelovanja Udruge. Naime, ovo nije prva donacija slatinske Mesoprerade Udruzi Vretenac, čiji predsjednik uprave Slavko Mađarić prati i podržava njihov rad od samih početaka.

Iako je ovo bilo prvo zajedničko druženje, u nadi da neće biti i zadnje, predsjednica Udruge Vretenac Patricija Karaman, uručila mu je mali znak zahvalnosti – licitarski vjenčić te blagdansku čestitku koju su izradili i potpisali članovi Udruge Vretenac.
(mf/Izvor: Udruga OSIT Vretenac Slatina)

Related Images:

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button