NASLOVNICAOPĆINE

Domaći Podravac pobjednik 12. memorijalnog turnira Zlatko Karafa

12. memorijalni turnir Zlatko Karafa - 10Jučer je u Sopju u organizaciji Općine Sopje i Nogometnog kluba Podravac održan 12. memorijalni turnir Zlatko Karafa.

Prije početka turnira organizacijski odbor memorijala položio je vijence na grob poginulog hrvatskog branitelja Zlatka Karafe i ispred spomenika Zdenac života u čast  devetorice poginulih hrvatskih branitelja.

U sklopu memorijala održana je sveta misa koju je predvodio velečasni Augustin Tašić nakon koje je započelo nogometno natjecanje.

Prvo mjesto na turniru osvojio je domaći Podravac. Drugo mjesto pripalo je Grabiću, treći je bio Standard iz Nove Šarovke, a posljednja četvrta bila je Vaška.

Priznanja najuspješnijim momčadima i pojedincima uručili su načelnik Općine Josip Granjaš i Ivan Karafa brat poginulog branitelja Zlatka u čiju se čast ovaj memorijal i održava.

Događaj su uveličali i članovi udruge Glasnici istine istrčavši dionicu od Slatine do Sopja, a čiji je predsjednik Pavo Tutenov dobio posebno priznanje za 100.istrčani maraton. Tutenov je inače svoj prvi maraton istrčao na istom mjestu točno prije 12 godina. (dj / Foto: R. Turkalj)


Related Articles

Back to top button
Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org