DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Dolovski najbrži u Feričancima

Jučer (24. rujan) je u Feričancima u sklopu 5. Festivala Frankovke – festival vina i rekreacije održano i drugo izdanje utrke ” Feričanci Wine Run”. U organizaciji URT NEXE TEAM NAŠICE dionicom dugom 9 kilometara trčalo je 75 natjecatelja i natjecateljica,  a najbrži među njima bio je Darko Dolovski član Nexe team-a ujedno i Glasnika istine. Dolovski je do zlata dotrčao u vremenu 35 minuta i 8 sekundi. Zanimljivo, i preostala dva mjesta na pobjedničkom postolju okupirali su Darkovi klupski kolege, drugoplasirani Matija Fapali i trećeplasirani Krešimir Žagar, no niti jedan niti drugi nisu mogli uhvatiti  prebrzog Dolovskog. Fapali je u cilj ušao gotovo dvije i pol minute nakon pobjednika, a nekoliko sekundi kasnije stigao je i Žagar.

”Konkurencija je bila izuzetno jaka, a staza jedna posebna priča, prekrasna ponajviše zahvaljujući tome što su je organizatori usmjerili većim dijelom kroz šumu i vinograde. Od te staze pa sve do sjajnog popratnog programa sve je bilo na jednoj zaista visokoj razini i stoga valja čestitati organizatorima i Općini Feričanci na odlično odrađenom poslu” – prenio nam je svoje dojmove Dolovski nakon osvajanja prvog mjesta u Feričancima.

Na utrci je inače sudjelovalo još nekoliko slatinskih predstavnika. Tako se Damir Topolovec (48:54) plasirao na sveukupno 33.mjesto, Miodrag Beneš (56:30) bio je 53., a članica Udruge Motiv Iva Šantić 54. (56:33). Još dvije članice Motiva  istrčale su ovu zanimljivu utrku. Maja Šantić (58:57) bila je 59., a Sandra Kraljik (1:42:18) 73. .

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button