DOGAĐANJAPOLITIKA

Doktor ”Vatrenih” Bahtijarević kandidat HSS za EU parlament posjetio Slatinu

Danas je Slatinu posjetio dr.Zoran Bahtijarević nezavisni kandidat na listi HSS-a za europski parlament. U društvu uglednog doktora svima znanog i kao doktora nogometne reprezentacije bili su tajnik HSS Željko Lenard, tehnički tajnik stranke Mario Vlahović i politički tajnik Branko Vukšić. Domaćin čelnim ljudima HSS-a i doktoru Bahtijareviću bila je Ana Marija Petin predsjednica županijske organizacije i dopredsjednica HSS koja je zajedno s predstavnicima slatinskog i općinskih ogranaka stranke i upoznala goste sa trenutnom gospodarsko ekonomskom situacijom kako u Slatini, a tako i u cijeloj županiji.

Predstavnici HSS u sklopu predizborne kampanje, gdje predstavljaju kandidata, njegov program i ideje, koje će ukoliko bude izabran i predlagati u europskom parlamentu,  te uopće program rada stranke, osim Slatine posjetili su još Viroviticu i Orahovicu.

S obzirom da je već neko vrijeme proveo obilazeći cijelu Hrvatsku, doktor Bahtijarević je izjavio da osjeća veliku tugu posebno nakon što je pobliže upoznao situaciju prije nekoliko dana u Lici, a i danas u Slavoniji, iz razloga što je ista puno gora nego što je mislio, argumentiravši tvrdnju odlaskom više od 600 000 ljudi izvan granica Lijepe naše u potrazi za boljim sutra. Cilj će mu biti omogućiti svim tim ljudima da ih cijene i u vlastitoj domovina baš kao i u zemljama gdje su pošli u potrazi za sretnijom budućnošću. Velik dio programa Bahtijarević je posvetio svom fahu, zdravstvu, jednakom kvalitetnom i svima dostupnom. Između ostalog borit će se i za bolji ugled u društvu strukovnih zanimanja kao i za zaustavljanje trenda uvoza hrane dodavši da u budućnosti vidi Hrvatsku kao ”tvornicu” zdrave hrane za cijelu Europu. Za kraj se želio ispričati svima onima koji su stjecajem okolnosti morali napustiti zemlju, a otišli su, kako je rekao, jer je i on među svima ostalima šutio. ”Dosta je šutnje, izbori su u nedjelju, a oni su prvi korak svakome da pokaže svoje nezadovoljstvo. Ne izići na izbore znači dati svoju suglasnost sa svime onima što nam se događa posljednjih godina” – poentirao je za kraj kandidat HSS za euro parlament Zoran Bahtijarević.

(dj/Foto: Robert Turkalj)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button