Home / DOGAĐANJA / Doktor ”Vatrenih” Bahtijarević kandidat HSS za EU parlament posjetio Slatinu

Doktor ”Vatrenih” Bahtijarević kandidat HSS za EU parlament posjetio Slatinu

Danas je Slatinu posjetio dr.Zoran Bahtijarević nezavisni kandidat na listi HSS-a za europski parlament. U društvu uglednog doktora svima znanog i kao doktora nogometne reprezentacije bili su tajnik HSS Željko Lenard, tehnički tajnik stranke Mario Vlahović i politički tajnik Branko Vukšić. Domaćin čelnim ljudima HSS-a i doktoru Bahtijareviću bila je Ana Marija Petin predsjednica županijske organizacije i dopredsjednica HSS koja je zajedno s predstavnicima slatinskog i općinskih ogranaka stranke i upoznala goste sa trenutnom gospodarsko ekonomskom situacijom kako u Slatini, a tako i u cijeloj županiji.

Predstavnici HSS u sklopu predizborne kampanje, gdje predstavljaju kandidata, njegov program i ideje, koje će ukoliko bude izabran i predlagati u europskom parlamentu,  te uopće program rada stranke, osim Slatine posjetili su još Viroviticu i Orahovicu.

S obzirom da je već neko vrijeme proveo obilazeći cijelu Hrvatsku, doktor Bahtijarević je izjavio da osjeća veliku tugu posebno nakon što je pobliže upoznao situaciju prije nekoliko dana u Lici, a i danas u Slavoniji, iz razloga što je ista puno gora nego što je mislio, argumentiravši tvrdnju odlaskom više od 600 000 ljudi izvan granica Lijepe naše u potrazi za boljim sutra. Cilj će mu biti omogućiti svim tim ljudima da ih cijene i u vlastitoj domovina baš kao i u zemljama gdje su pošli u potrazi za sretnijom budućnošću. Velik dio programa Bahtijarević je posvetio svom fahu, zdravstvu, jednakom kvalitetnom i svima dostupnom. Između ostalog borit će se i za bolji ugled u društvu strukovnih zanimanja kao i za zaustavljanje trenda uvoza hrane dodavši da u budućnosti vidi Hrvatsku kao ”tvornicu” zdrave hrane za cijelu Europu. Za kraj se želio ispričati svima onima koji su stjecajem okolnosti morali napustiti zemlju, a otišli su, kako je rekao, jer je i on među svima ostalima šutio. ”Dosta je šutnje, izbori su u nedjelju, a oni su prvi korak svakome da pokaže svoje nezadovoljstvo. Ne izići na izbore znači dati svoju suglasnost sa svime onima što nam se događa posljednjih godina” – poentirao je za kraj kandidat HSS za euro parlament Zoran Bahtijarević.

(dj/Foto: Robert Turkalj)

x

Check Also

DMK – Potpisan Sporazum o suradnji između Glazbene škole Milka Kelemena Slatina i Muzičke akademije u Zagrebu

Nakon što je prošle godine potpisan Sporazum o suradnji s Akademijom za umjetnost i kulturu ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org