DOGAĐANJANASLOVNICA

Dogovorena dinamika radova na sanaciji oštećenih kolnika na nerazvrstanim cestama u ulicama Nikole Šubića Zrinskog, Milke Trnine i Rudolfa Kolibaša u Slatini

Oštra i vrlo hladna zima ostavila je traga i na stanju gradskih prometnica u Slatini, a među onima s najviše oštećenja su kolnici u Ulici Nikole Šubića Zrinskog (od Frankopanske do izlaza na obilaznicu),  Ulici Milke Trnine (srednja dionica od Ulice V. Bukovca do mosta prema Lipi, uključujući i osnovnu sanaciju klizišta) i dijelu Ulice Rudolfa Kolibaša.

Radi žurnog otklanjanja ovih oštećenja  i polaganja novog asfaltnog zastora, a kroz Program tekućeg i investicijskog održavanja prometnica iz sredstva komunalne naknade u 2017. godini,  zaključeni su ugovori s komunalnom  tvrtkom Slatina Kom, za sanaciju prometnica ukupne duljine  1.350 m i ukupne vrijednosti  890.000,00 kn.

Danas je u Gradskoj upravi Slatina, gradonačelnik Ivan Roštaš održao radni sastanak oko utvrđivanja dinamike radova i usklađenja svih sudionika na izvedbi  i koordiniranoj isporuci asfaltne mase za sanaciju navedene skupine cesta, kao i za sanaciju ostalih udarnih jama uočenih na terenu.

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button