NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

Dođite na Dan otvorenih vrata policije u Slatini!

U utorak, 23. svibnja, u Industrijsko-obrtničkoj školi u Slatini od 09,00 do 11,00 sati održat će se Dan otvorenih vrata prilikom kojega će policijski službenici Policijske uprave virovitičko-podravske promovirati kampanju “Postani policajac/policajka”.

Srednjoškolci, nezaposleni, ali i svi građani koje zanima što sve policija radi mogu doći razgledati policijsku opremu i vozila, porazgovarati s policijskim službenicima i pogledati pokazne vježbe.

Podsjećamo da Ministarstvo unutarnjih poslova trenutno ima raspisana dva natječaja. Jedan je namijenjen osobama koje nisu starije od 28 godina i završile su srednju školu, a riječ je o Programu srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka. Drugi natječaj namijenjen je mladima koji nisu stariji od 19 godina i završili su prva dva razreda srednje škole u četverogodišnjem trajanju, a riječ je o upisu učenika u III. razred srednje Policijske škole ”Josip Jović”. Sve koji završe bilo koji od ova dva oblika školovanja čeka siguran posao, a imaju i mogućnost napredovanja i nastavka školovanja.

Pozivaju se svi građani da posjete Dan otvorenih vrata te saznaju nešto više o policijskom pozivu i o tome kako i sami mogu postati policajci ili policajke.

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button