DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Dobrotvorna zabava Lions cluba Slatina

Lions club slatina bio je domaćinom i organizatorom humanitarne zabave koja se održala (11. veljače) na Višnjici, a kako su nas izvijestile članice Lionsa, zabava je i više nego uspjela. Prikupljena je oveća financijska svota kojom će se opremiti Odjel pedijatrije u virovitičkoj bolnici, a i sudionici – donatori večer su proveli u ugodnom druženju uz više nego prikladan cjelovečernji glazbeni program. O točnoj visini prikupljenih sredstava Lionsice će nas izvijestiti kada stignu sve uplate no ovako ugrubo i neslužbeno možemo izvijestiti da se radi o svoti u visini 4 000 eura.

Program zabave otvorio je poznati svjetski  pijanist i skladatelj Josip Joe Meixner koncertom „Glazba kao lijek“. 

Nakon toga, kako su se uglas složili svi gosti, uistinu predivnog koncerta, pozornicu na Višnjici zauzeo je Black Tattoo i odličnom glazbom rasplesao sve uzvanike do ranih jutarnjih sati.

Zabavu su podržali i Siniša Jelkić predstavnik Lions cluba  Valpovo – Belišće te  Barbara i Rozina Marija Milčić iz Lions cluba Kontesa Nera iz Zagreba.

Tijekom vesele i zabavne večeri članice su prikupljale donacije za tombole, ples srca i donacije za slike. Slike su donirali Slatinski likovni klub SLIK i amaterska slikarica ujedno i članica SLIK-a Vera Luc.

Klubu je dvije slike još 2020. godine donirao i akademski slikar Dragan Milošević, a koji na žalost više nije s nama.

Lions club Slatina i Odjel pedijatrije Opće bolnice Virovitica zahvaljuju svim donatorima i sudionicima na vrijednim donacijama.

žb & dj

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button