DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

DND Slatina u suradnji s Udrugom AUM organizirao doček sv.Nikole

U redovnom terminu druženja te u povodu blagdana sv. Nikole, Društvo “Naša djeca” Slatina u suradnji s Udrugom AUM, odnosno predsjednicom Udruge Svjetlanom Dupan organiziralo je, tijekom današnjeg (subota) prijepodneva, u svome prostoru u Epicentru Sequoia Slatina, doček sv. Nikole.

-Ovim putem zahvaljujemo djeci i njihovim roditeljima koji su došli. Posebno zahvaljujemo Gradu Slatini koji nam je omogućio poklončiće za djecu. Veliku zahvalu također u ime svih nas ovdje upućujem župniku župe sv. Josipa Draganu Hrgiću koji je omogućio dolazak sv. Nikole. Sretni smo što se okupio tako veliki broj djece. Hvala i našim volonterkama Elizabeti Taradej i Marlies Valpovac koje su, kao i inače, odlično animirale djecu, -ispričala nam je predsjednica DND-a Slatina Ivana Strupar.

– Udruga AUM, u gostima kod slatinskog DND-a upriličila je radionicu u sklopu projekta Super kids Acro sport. Inače,radi se o projektu pod pokroviteljstvom Grada Slatine. Vježbala su djeca od 3 do 14 godina i bila je ovo zapravo jedna motivacija na zajedničko vježbanje, svi koji su htjeli mogli su se pridružiti i vježbati,- kaže voditeljica radionice Svjetlana Dupan,predsjednica Udruge AUM.

(Tekst i Foto: Tea Kiš Slačanac)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button