DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

DND Slatina svojom “Proljetnom priredbom”nastavio tradiciju

Tradicionalna „Proljetna priredba“ u organizaciji Društva „Naša djeca“ Slatina okupila je danas u dvorani slatinskog Pučkog otvorenog učilišta i velike i male.

Grad Slatina prošlog tjedna predao je kandidaturu za dobivanje prestižne titule Grad – prijatelj djece, tako da je i na samoj pozornici osim standardnog plakata DND Slatina bio istaknut i plakat s motom u duhu ove kandidature .

Dvorana je bila dupkom ispunjena. Mališani su jedva čekali pokazati svoje točke, veselo izlazivši na pozornicu, a njihovi roditelji, rođaci, djedovi i bake s nestrpljenjem iščekivali nastupe svojih najdražih mališana zabilježivši ih fotoaparatom, kamerom….

Na početku okupljene je pozdravila predsjednica DND-a Snježana Pačarić.

Na Priredbi su sudjelovali Dječji vrtić „Suncokret“Slatina s Područnim odjelom Mikleuš, Dječji vrtić „Zeko“ Slatina, djeca Dječjih kutaka „Veseli sat“Slatina i Josipovo, Osnovna škola Josipa Kozarca Slatina i Osnovna škola Eugena Kumičića Slatina i PŠ Josipovo.

Ravnateljice slatinskih vrtića i osnovnih škola Snježana Dupan-Lovrić, Sanela Valpovac, Ksenija Vujanović-Juras i Božica Majhen bodrile su kao i uvijek, s velikim osmjehom na licu, polaznike vrtića i učenike škola kojima su na čelu.

Sasvim tipično za jednu priredbu ovakvoga karaktera izvedene su brojne zanimljive,šarene, razigrane i nadasve vesele točke, u sveukupnom trajanju priredbe od nešto manje od sat vremena kojih je s obzirom na zanimljiv repertoar prošlo u trenu.

Bilo je tu recitacija, pjesmica,plesa, igrokaza, a DV “Suncokret” u suradnji s Udrugom Aum prikazao je i zanimljivu točku s limenim posudama za vrijeme koje bismo da je duže potrajala mogli i meditirati.

Snježana Pačarić, predsjednica DND-a Slatina zahvalila se na kraju priredbe svima koji su se trudili oko priredbe, na uloženom vremenu i trudu i na posljetku samom sudjelovanju na priredbi a onima koji su bili u publici na simboličnim donacijama za ulaznice. Prikupljena sredstva biti će namijenjena radu DND-a Slatina.

Uz pomoć male Vanese, predsjednica društva, na kraju je simpatično i odjavila priredbu.

(tks/Foto:Tea Kiš Slačanac)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button