NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

DND Slatina poziva na audiciju za 4. DND Festival – Festival mladih slatinskih (pjevačkih) talenata

Društvo “Naša djeca” Slatina priprema 4. DND Festival – Festival mladih slatinskih (pjevačkih) talenata koji će se održati u kolovozu povodom Dana grada Slatine.

Audicija za djecu vrtićke i školske dobi s područja grada Slatine održat će se 31. svibnja s početkom u 17:00 sati u prostorijama Društva “Naša djeca” Slatina na adresi Šetalište Julija Burgera 5 (zgrada u dvorištu stare pošte).

Prijave za audiciju započinju u utorak, 28. i traju do 31. svibnja, a svi zainteresirani svoj popunjeni obrazac Prijavnice mogu poslati na e-mail: dnd.slatina@gmail.com ili osobno uručiti odgajateljicama u vrtićima ili učiteljicama u školama ili u prostorijama Društva “Naša djeca” Slatina.

Na audiciji će se kandidat/kandidatkinja predstaviti a capella pjevanjem.
Rezultati audicije bit će objavljeni najkasnije u roku dva radna dana nakon održavanja audicije, a ukoliko postoji potreba, audicija će se obaviti i u ponovljenom terminu koji će biti naknadno objavljen.

Projekt je to kojega podržava i provodi Društvo “Naša djeca” Slatina uz organizaciju i potporu grada Slatine, Virovitičko-podravske županije i tvrtke Komrad d.o.o. Slatina, te uz suradnju s OŠ Eugena Kumičića, OŠ Josipa Kozarca, DV Suncokret, DV Zeko, Turističkom zajednicom Grada Slatine, donatorima i sponzorima i uz medijsko pokroviteljstvo Radio Slatine, Glasa Slavonije, Domovina.neta, Felbar studia/Marinianisa.
Završnica Festivala održat će se u kolovozu ove godine, povodom Dana grada Slatine, a tijekom ljeta bit će organizirane i glazbene radionice kako bi se djeca što kvalitetnije pripremila.

Za sve sudionike bit će pripremljene zanimljive i vrijedne nagrade.

Djeca vrtićke dobi sudjeluju revijalno, ne natječu se i ne ocjenjuju.

Obrazac prijave nalazi se u prilogu.

obrazac_prijave_na_festival 2019

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button