DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

DND Slatina održao redovnu izbornu skupštinu

U prostoru Hrvatskog doma večeras su se, povodom redovne izborne skupštine, okupila 24 člana Društva “Naša djeca” Slatina, što je bilo dovoljno da se sjednica i održi.

Predsjednica slatinskog DND-a Snježana Pačarić, na početku je pozdravila prisutne članove i novinare, pozdrave je uputila i slatinska dogradonačelnica Sanja Mrzljak Jovanić, a odmah potom je uslijedio veseli nastup mališana koji redovno posjećuju Dječji kutak Veseli sat.

Potom je predsjednica društva nazočne upoznala s izvještajem o radu i financijskom izvještaju za 2019. godinu, koji su jednoglasno usvojeni.

Spomenute su brojne aktivnosti tijekom 2019.godine,kao što su provedba projekta Mala škola poduzetništva – Odlazak u Drvni centar kompetencija, Male maškare, Organizacija Potrage za jajima, sudjelovanje na Skupštini Saveza DND u travnju i prosincu 2019., Proljetna priredba, 7. Obiteljski višeboj, Cvjetni korzo, Uključenje u akciju Hrvatska volontira, 5. Dječji nogometni turnir, Audicija za Festival i Festival mladih slatinskih talenata 2019, Sudjelovanje na Susretu Dječjih foruma, 6. Rolijada povodom Dana grada, sudjelovanje u programu „etoLJeto“, obilježavanje Međunarodnog dana djeteta i Dana Konvencije o pravima djeteta, Dječja priredba Ide zima , sudjelovanje u programu Prosinac u gradu, Obilježavanje Svjetskog dana svjesnosti o prijevremenom rođenju djece, Dječji doček Nove godine, Rad Dječjih foruma, Rad Dječjih kutaka Slatina i Josipovo…

U nastavku sjednice održali su se i izbori za tijela Udruge kao i izbori za predsjednika/predsjednicu dopredsjednika/dopredsjednicu Udruge u mandatu 2020-2022  .

Izvršni odbor:

1. Snježana Pačarić, predsjednica

2. Ksenija Vujanović-Juras, dopredsjednica

3. Božica Majhen

4. Snježana Dupan Lovrić

5. Tamara Dorić

6. Renata Grahovac

7. Marinela Zrinščak Begovac

 

Nadzorni odbor:

1. Marina Koleno

2. Spomenka Bošnjak

3. Zdenka Moslavac

 

Tajnica:

– Simona Panić

 

Likvidator:

– Snježana Pačarić

 

Ponovno izabrana predsjednica Pačarić istaknula je da im je od velike koristi automobil koji je društvo dobilo na korištenje, a radi se o donaciji koja je samo za slatinski DND pristigla iz Austrije.

Inače, Društvo u prošloj godini bilježi 3640 volonterskih sati, a za ovu godinu planiraju i više. Prošlu godinu završili su pozitivno i zaokružili svoje prošlogodišnje aktivnosti s planiranim budžetom.

Planirani prihodi za ovu godinu iznose 124.500,00 kn koje će ponovno utrošiti za svoje redovne aktivnosti.

(tks/Foto:Tea Kiš Slačanac)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button