DOGAĐANJAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

DND Slatina: Održana edukativna radionica „Jezična farma”

U subotu, 17. lipnja, u Dječjem kutku „Veseli sat” Društva „Naša djeca” Slatina održana je vrlo zanimljiva edukativna radionica učenja stranih jezika pod nazivom „Jezična farma”.

Voditeljice radionice bile su volonterke DND-a, profesorice Diana Fotez, Silvija Štimac i Marina Ivoš koje su kroz crteže na zanimljiv način djeci približile strane jezike – španjolski, francuski, njemački i engleski. Tako su brojni mališani, i oni malo stariji, na radionici su kroz zabavu mogli naučiti nazive životinja na stranim jezicima. Kroz crtanje, pisanje riječi na stranim jezicima te plesanje djeca su usvojila pojmove životinja koje žive na životinjskom farmama te je radionica protekla u veselom i pozitivnom ozračju.

Ljeto samo što nije stiglo, a DND Slatina u ljetnom periodu priprema mnoštvo aktivnosti za djecu u sklopu DND projekta “LJETO PO MJERI DJETETA”. Radionica Jezična farma bila je i uvod u sve ostale ljetne aktivnosti za djecu Slatine i prigradskih naselja. Iz DND-a pozivaju sve zainteresirane da prate najave svih narednih aktivnosti, te se vesele zajedničkom ljetnom druženju.

nm (Izvor: DND Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button