DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

DND Slatina nakon izuzetno uspješne 2022.godine,planira jednako uspješnu i aktivnu 2023.godinu

U nizu održavanja skupština, danas je u poslijepodnevnim satima svoju redovnu izvještajnu skupštinu održalo Društvo „Naša djeca“ Slatina.

Skupštinu je otvorila i prisutne pozdravila predsjednica Društva Ivana Strupar, potom je uslijedio nastup plesne skupine 3. a razreda OŠ Eugena Kumičića čija je učiteljica Vera Menčik, a nakon ove rasplesane skupine svoju je pjesmu, kojom je uspjela izboriti nastup na Državnoj smotri Lidrana pročitala također učenica ove škole Tara Djokić.

Slatinski dogradonačelnik Ilija Nikolić također je prisustvovao Skupštini. Ovom prilikom izrazio je podršku Grada Slatine ovome društvu koje brine o animaciji ali i edukaciji djece te im čestitao na uspješnom radu u protekloj godini i poželio im jednako uspješnu 2023. godinu.

Uslijedio je kao i uobičajeno izbor Radnog predsjedništva i Radnih tijela Skupštine, Izvješće Verifikacijske komisije, Usvajanje Poslovnika o radu Skupštine i Usvajanje dnevnog reda.

U drugom dijelu skupštine saznali smo o brojnim provedenim aktivnostima tijekom prethodne 2022. godine, ali isto tako i planovima za tekuću 2023. godinu.

DND Slatina tako se uistinu može pohvaliti izuzetno aktivnom 2022. godinom, organiziravši u svojem prostoru u Epicentru Sequoia prigodna druženja namijenjena mališanima, Vesele dječje kutke, Rolijadu, Obiteljski višeboj, Dječji doček Nove Godine i dr.

Treba spomenuti i izuzetno uspješan projekt DND-a Slatina „Eko projekt-Uključimo prirodu“ za koji su dobili i Povelju kojom je nagrađena uspješno provedena NAJ-AKCIJA 2022. godine. Projekt je tijekom protekle godine provelo DND Slatina dok je prijavu na natječaj podnio Upravni odjel za razvoj Grada Slatine.

Tijekom skupštine imali smo priliku premijerno pogledati i video spot za pjesmu o jednom od najprepoznatljivijih simbola Slatine – stablu sekvoje, tekst je napisala Tamara Dorić, a spot je snimala Nikolina Tomić… u ovoj godini u planu je himna DND-a Slatina.

Sva izvješća iznesena tijekom skupštine su jednoglasno usvojena.

U tekućoj 2023. godini slatinski DND također ne planira mirovati. Naprotiv, ovo Društvo planira se baviti svojim redovnim aktivnostima kojih ima doslovno kroz cijelu godinu, ali kako kaže predsjednica Strupar zasigurno će se pojaviti i još pokoja dodatna u kojoj će rado sudjelovati.

Svima zaslužnima za doprinos radu ovoga Društva podijeljene su zahvalnice, oni nešto mlađi uz njih su dobili slastice i čokoladu, a dame su ovom prigodom i prigodom sutrašnjeg Međunarodnog dana žena bile darivane jaglacima.

(Tekst i Foto:Tea Kiš Slačanac)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button