Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
NASLOVNICAUDRUGE

DND Slatina: Istraživačke aktivnosti s vodom u Dječjem kutku „Veseli sat”

Jučer, 9. srpnja mali polaznici Dječjeg kutka „Veseli sat” sudjelovali su u zabavnim, istraživačkim aktivnostima s vodom, a u sklopu projekta Živjeti zdravo pridružili su im se i „Volonteri iz parka”, preselivši tako svoje aktivnosti iz središnjeg gradskog parka ispred prostora Društva „Naša djeca“ Slatina u sklopu EPIcentra Sequoia.

Posebno oduševljenje kod djece izazvale su natjecateljske igre gađanja loptica i pomicanja čaše po užetu vodenim mlazom.

Osim natjecateljskih igara, djeca su promatrala kako voda teče kroz cijev, a prava čarolija dogodila se kad su se plava i crvena boja pomiješale i pretvorile u ljubičastu.

Uz istraživačke aktivnosti djeca su se vrlo rado uključila i u likovno izražavanje te je na slikarskom platnu brzo osvanulo pravo umjetničko djelo.

Voditeljice svih aktivnosti bile su tete Martina Radočaj, Renata Grahovac i Marinela Zrinščak Begovac.

– Veselimo se sljedećem Dječjem kutku koji će se održati u subotu, 23. srpnja s početkom u 10 sati i novom zanimljivom druženju, – najavila je predsjednica DND Slatina Ivana Strupar daljnje aktivnosti.
(mf/Izvor: DND Slatina)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button