NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

DND Slatina i „UZOOR“ pozivaju udruge na besplatnu radionicu 26. ožujka

Društvo „Naša djeca“ Slatina i „UZOOR“ Slatina pozivaju udruge na besplatnu radionicu „Financijsko i ekonomsko poslovanje u neprofitnim organizacijama“ koja će se održati u utorak, 26. ožujka s početkom u 15 sati u Art dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Slatini.

Radionica se odvija u sklopu projekta „Mala škola poduzetništva“, a kojeg Društvo „Naša djeca“ Slatina provodi u partnerstvu s Udrugom za obrazovanje i održivi razvoj “UZOOR” Slatina. Projekt se financira putem Javnog natječaja za dodjelu donacija pod nazivom „Stvaramo jednake mogućnosti“ što ga je 2018. godine raspisala Hrvatska banka za obnovu i razvitak.

– Ako ste registrirani kao udruga, neovisno o području djelovanja, dođite poslušati koje su financijsko –administrativne obveze udruge, koje sve evidencije udruga mora imati, koje izvještaje treba pripremati, kome se šalju,koji su rokovi za slanje, može li se isplatiti naknada članovima udruge, tko ima pravo na putni trošak, koje su novosti u poslovanju u 2019. godini i još puno drugih informacija… dođite na našu radionicu. – stoji u pozivu organizatora.

Radionicu će držati Centar za poduzetništvo Osijek koji su i sami udruga i imaju dugogodišnje iskustvo u financijsko-računovodstveno-administrativnom poslovanju udruge.

Dolazak prijavite na e-mail: dnd.slatina@gmail.com
Požurite, broj mjesta je ograničen. (mf)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button