KULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICAUDRUGE

DND Slatina i slatinski Dječji forumi obilježili Dječji tjedan posjetom DV Suncokret u Slatini

Predstavnice Društva “Naša djeca” Slatina i voditeljice slatinskih Dječjih foruma, Melita Čmarec iz Dječjeg foruma “Osmijeh” pri OŠ školi Josipa Kozarca i Ivana Strupar iz Dječjeg foruma “Mladost” pri OŠ školi Eugena Kumičića u sklopu Dječjeg tjedna posjetile su Dječji vrtić Suncokret.

Tom su prigodom vrtićarcima usmjerile pozornost na važnost Dječjeg tjedna, te potrebe i prava djece kroz organizaciju susreta s djecom.

Vrijedni forumaši Dječjeg foruma Osmijeh s voditeljicom Melitom Čmarec prvo su mališanima čitali bajku Ivica i Marica, a potom su proveli slatku potragu za slatkišima skrivenima u dvorištu vrtića, a na kraju su sva dječica bojala kućicu od slatkiša.

Dječjeg smijeha, druženja i veselja nije nedostajalo, a forumaši su u svim aktivnostima pomagali malim vrtićarcima te su u zajedničkom druženju uz igru preveli ugodno prijepodne. 

Predsjednica DND Slatina Ivana Strupar zahvalila se članovima Dječjih foruma, učenicima slatinskih osnovnih škola Josipa Kozarca i Eugena Kumičića i njihovim voditeljicama na provedbi aktivnosti, a posebnu zahvalu iskazala je odgojiteljicama i ravnateljici Dječjeg vrtića Suncokret Snježani Dupan-Lovrić na srdačnom gostoprimstvu i suradnji.
(mf/Izvor: DND Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button