DOGAĐANJANASLOVNICA

DND Slatina i Gradski savjet mladih u okviru akcije “Zelena čistka” očistili parkić u ulici Ljudevia Jonkea

I ove godine Grad Slatina i razne udruge uključile su se u  akciju „Zelena čistka – Let`s do it Croatia!“. Prvi su sa akcijom jučer započeli članovi Društva „Naša djeca“ Slatina u suradnji i uz veliku pomoć mladića iz Gradskog savjeta mladih, predsjednika Mjesnog odbora Centar i uz pripreme i tehničku podršku koju su odradili Grad Slatina i Slatina-kom očišćen je i  uljepšan parkić u ulici Ljudevita Jonkea.

U uređenju su sudjelovali i mali slatinčani, a i stanovnici ulica u blizini parka. Na ovaj način, svake godine park poprima sve ljepši i uređeniji izgled na  radost djece koja se svaki dan igraju na dječjem igralištu koje se nalazi unutar njega.

Iz DND Slatina poručuju „Ukoliko i vi koji čitate ovo, a niste uspjeli doći jučer na ovaj eko čin brige za okoliš, želite učiniti nešto tako lijepo, dobro i korisno, pridružite se drugom i trećem dijelu  🙂 Zelene čistke sutra i to u Slatini, igralište u ulici Lipa sutra i uz Područnu školu Senkovac.

Garantiramo dobro društvo i dobre fotografije  🙂 a i zadovoljstvo zbog učinjenog dobrog djela brige o malom dijelu naše lijepe planete Zemlje!“ (mk / Foto: Marijo Kokorić)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button