NASLOVNICAUDRUGE

DND Slatina: Dječji kutak „Veseli sat” u znaku sporta

U danas održanom Dječjem kutku „Veseli sat” Društva Naša djeca Slatina, igre, veselja, sporta, ali i okusa nije nedostajalo.

Oni malo veći, ali i oni manji aktivno su sudjelovali u svim igrama koje su pripremile voditeljice Nikolina Ljekaj i Marlies Valpovac.
Ovoga puta aktivnosti Kutka započele su zagrijavanjem igrom “Dan-noć”, ali na malo drugačiji način gdje su bile razdvojene ljetne od zimskih aktivnosti i predmeta. Nakon toga djeca su trebala skupiti svu snagu i otpuhati lopticu na za to predviđeno mjesto, i to su vrlo uspješno napravili.

Uslijedile su sportske aktivnosti vani, oko sekvoje. Iskorišten je tako predivan ljetni sunčani dan i odigrane su igre dodavanja lopte s unaprijed određenim zadacima i nošenje loptice na žlici. Polaznici Kutka naučili su i brojalicu, a na kraju su se svi zasluženo zasladili čokoladicama.

– Društvo Naša djeca Slatina ovim putem zahvaljuje svim roditeljima, bakama i djedovima na odvojenom vremenu. Drago mi je što dovode svoje najdraže kako bi obogatili zajednička druženja u Kutku „Veseli sat“, – rekla je predsjednica DND Slatina Ivana Strupar.

Iako je vrijeme ljetnih praznika, DND Slatina priprema ljetne aktivnosti za djecu i tijekom ljetnog odmora.
Tako će se Dječji kutak „Veseli sat” tijekom ljetnih praznika održavati svake druge subote, odnosno 9. i 23. srpnja, te 6. i 20. kolovoza od 10 do 11 sati u zgradi 2 Posjetiteljsko-interpretacijskog centra Sequoia Slatina.
(mf/Izvor: DND Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button