NASLOVNICAOD SVEGA POMALO

DND Dječji kutak „Veseli sat“ – Morsko dno

Jučer je u okviru manifestacije “etoLJeto 2019.” održana još jedna nedjeljna aktivnost Društva „Naša djeca“ Slatina – Dječji kutak „Veseli sat“ Slatina u parku 136. slatinske brigade.

Tema Kutka, odnosno radionice i igraonice za najmlađe bila je Morsko dno.
Na radionici su djeca od papira i starih CD-a izrađivala ribe i ostale „stanovnike“ mora te su šareno izrađene životinjice pustile u more. Tako je nastala prava morska kreacija na plavom hameru koji je simbolizirao more.

Paralelno s ovom radionicom održavalo se još nekoliko aktivnosti, te su djeca sudjelovala u zanimljivim natjecanja i igrama spretnosti kao i zabavnim igrama s lopticama za najmlađe.

Voditeljice aktivnosti su članice Društva „Naša djeca“ Slatina koje su istovremeno i volonterke aktivnosti „Volonteri u parku“ projekta „Živjeti zdravo“ Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u okviru kojeg je opremljena igraonica različitim rekvizitima.

Pažnju velikog broja djece okupirala je i mini čitaonica na otvorenom koja je organizirana u suradnji s Gradskom knjižnicom i čitaonicom Slatina. Tako su djeca u zanimljivom ljetnom okruženju, u društvu ravnateljice Knjižnice Ane Knežević čitala priče i gledala slikovnice.

Na kraju veselog druženja, Turistička zajednica grada Slatine počastila je svu djecu sladoledom.
(Mihaela Feldi/Foto: Društvo „Naša djeca“ Slatina)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button