DOGAĐANJANASLOVNICAUncategorized

Djelatnici GRAS-a upoznali slatinskog gradonačelnika s aktualnim projektima u 2023. te planovima za 2024. godinu

Danas je u prostorijama Gradske uprave Grada Slatine upriličen radni sastanak između slatinskog gradonačelnika Denisa Ostrošića i djelatnika Gradske razvojne agencije Slatine.

Tom su prigodom djelatnici GRAS-a predvođeni v. d. ravnatelja Juricom Culejom upoznali gradonačelnika s realizacijom aktualnih projekata u 2023. godini kao i planom prijava za nadolazeću 2024. godinu.
Između ostaloga predstavili su i GRAS-ov INFOrmator, certifikat BOND i druge aktualnosti u radu Gradske razvojne agencije Slatine.

Na sastanku se razgovaralo i o projektima koji se planiraju financirati kroz Nacionalni plan oporavka i otpornosti 2021. – 2026., Višegodišnji financijskih okvir 2021. – 2027., te druge izvore financiranja.

Raspravljalo se je i o programu obilježavanja 20. godišnje od osnutka Centra za poduzetništvo Grada Slatine koji će GRAS kroz bogat program obilježiti u mjesecu studenom, kao i poboljšanju materijalnih uvjeta djelatnika GRAS-a.

– Iznimno sam ponosan i zadovoljan radom Gradske razvojne agencije Slatine kao i uspjesima koje postiže i izvan granica Grada Slatine. Nadam se da će GRAS i u nadolazećem razdoblju koje je vrlo izazovno i prepuno prilika biti glavni pokretač razvoja Grada Slatine, – rekao je gradonačelnik Ostrošić, te djelatnicima GRAS-a čestitao na certifikatu razine 5, koju je GRAS ostvario kroz projekt BOND 2, a kojim se svrstao među 13 najuspješnijih poduzetničkih potpornih institucija u Hrvatskoj te kao najuspješnija poduzetnička potporna institucija u Virovitičko-podravskoj županiji.

(mf; Foto: Mihaela Feldi)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button