DOGAĐANJANASLOVNICA

Djed Božićnjak i Moto Mrazovi slatkim poklonima obradovali najmlađe

Djed Božićnjak svakom je djetetu u ovo blagdansko vrijeme rado viđen lik. Kada još dođe „uz prasak“ i bučno na 2 kotača u pratnji Moto Mrazova MK Speed Slatina, sreći nema kraja.

Upravo tako bilo je večeras u božićnom parku u kojem su okupljeni mališani u društvu roditelja nestrpljivo čekali dolazak djedice uz pjesmu i predstavu. Djed Božićnjak ovaj puta došao je u pratnji malenog pomoćnika.

Poklona je bilo više nego dovoljno za sve. Za to se i ove godine pobrinula vinarija Stari podrum vlasnika Ivana Halasa, koji je sponzor ovogodišnjih slatkih poklon paketića. I posjetitelji Adventskog sajma mogli su tijekom proteklih vikenda simbolično kupnjom kuhanog vina za 5 kuna u kućici Starog podruma i osobno pridonijeti nabavi poklona.

Djedica je uz pomoć motoriziranih pomoćnika našao dovoljno poklona za sve mališane koji su sa smiješkom nastavili zabavu u božićnom parku, klizanjem, vožnjom na nekom od vrtuljaka ili uživajući u fritulama s čokoladom. Sve to u organizaciji Turističkog ureda TZ Slatina. (Tekst i foto: Marijo Kokorić)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button