DOGAĐANJANASLOVNICA

Dječji vrtić Zeko Slatina potpisao ugovor vrijedan 866.283,39 kuna

Krajem prošloga tjedna ravnateljica Dječjeg vrtića Zeko Slatina, Sanela Valpovac Maurer potpisala je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava (kodni broj: UP.02.2.2.16.0187) za provedbu projekta „Dok roditelji rade, Vrtić Zeko i djeca svjetove mašte i znanja kroz igru grade“.

Projekt vrijedan 866.283,39 kuna financiran je u okviru Javnog poziva „Nastavak unaprjeđenja usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoj i obrazovanja“ iz sredstava Europskog socijalnog fonda u stopostotonom iznosu.

Svrha poziva je rješavanje izazova vezanih uz usklađivanje poslovnih i obiteljskih obveza roditelja, a projektom će se sufinancirati rad odgojno-obrazovnih stručnjaka te pomoćno-tehničkog osoblja tijekom 20 mjeseci provedbe projekta.

Unaprjeđenje usluga Dječjeg vrtića Zeko ima širi utjecaj na zajednicu omogućavajući jačanje stručnih kompetencija odgojno-obrazovnih radnika, razvoj redovnih i posebnih programa, poboljšanje kvalitete i dostupnosti programa, poboljšanje materijalnih uvjeta u predškolskim ustanovama, povećanja obuhvaćenosti djece programima ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja te ublažavanje postojećih regionalnih razlika.

Projektni prijedlog pripremljen je u suradnji s v. d. ravnateljice Gradske razvojne agencije Slatine, Marijom Boroša koja će biti zadužena i za praćenje provedbe projektnih aktivnosti i izvještavanje prema Upravljačkom tijelu.
(mf/Izvor: GRAS)

 

                                  Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button