DOGAĐANJAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

Dječji vrtić Zeko pjesmom i plesom ispričao svoju “Božićnu bajku”

Da je dvorana POU Slatina i duplo većeg kapaciteta jučer bi bila pretijesna za sve roditelje, bake i djedove, kume i tete koji su došli pogledati nastupe svojih mališana na tradicionalnoj božićnoj priredbi Dječjeg vrtića Zeko.

Nakon pozdrava ravnateljice vrtića Sanele Valpovac, kroz “Božićnu bajku” na šaljiv i veseo način gledatelje su proveli mali voditelji, savršeno uigrani duo – Ema i Mateo. Oni su tijekom predstave pokušali skinuti čaroliju s djevojčice koju je čarobnica pretvorila u vilu.

Njihova čarobna knjiga bajki vodila ih je kroz rješavanje zagonetki i poslužila kao uvod i najava svakog nastupa polaznika dječjeg vrtića. Svaka skupina pod vodstvom svojih teta otpjevala je, otplesala svoju točku i ono najbitnije, navukla osmijeh na lice svakome u publici, za što su zasluženo nagrađeni gromoglasnim pljeskom.

Redom su svoje mjesto na pozornici našle skupine: Ivančice, Cvjetići, Leptirići, Jagodice, Zvjezdice, Bubamare, Jabučice, Jagodice, Točkice i Mala škola. (Tekst i foto-video: Marijo Kokorić)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button