Home / NASLOVNICA / Dječji vrtić Suncokret obilježio Hrvatski olimpijski dan

Dječji vrtić Suncokret obilježio Hrvatski olimpijski dan

Hrvatski olimpijski dan mališani iz Dječjeg vrtića Suncokret tradicionalno obilježavaju uz različite sportske aktivnosti.
Ovoga puta vježbali su u malo promijenjenim uvjetima i s manjim brojem sudionika zbog epidemioloških mjera zaštite, no cilj je ostvaren, a to je promicanje važnosti bavljenja sportskom aktivnošću te razumijevanje i solidarnost među ljudima.

Bijela majica kao „zastava  prijateljstva“ zaštitni je znak ove manifestacije i olimpijski simbol univerzalnog fair playa, prijateljstva i mira.

Ove je godine povodom Hrvatskog olimpijskog dana Dječji vrtić Suncokret ostvario suradnju s Udrugom za promicanje zdravog života i duhovni razvoj AUM iz Slatine te sa Sportskom zajednicom Virovitičko-podravske županije koja će djeci donirati sportske rekvizite kako bi se i dalje svestrano razvijali i ostali zdravi.
(mf/Izvor: DV Suncokret)

x

Check Also

Odavanjem počasti poginulim hrvatskim braniteljima u Slatini svečano obilježena 29. obljetnica oslobođenja slatinske vojarne

U organizaciji slatinskog ogranka Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata polaganjem cvjetnog aranžmana i upaljenih ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org