NASLOVNICAOD SVEGA POMALO

Dječji vrtić Suncokret na Jankovcu

Kraj školske godine i oproštaj od prijatelja koji na jesen odlaze u školu djeca iz Dječjeg vrtića Suncokret proslavila su posjetom Dječjem vrtiću Jelenko u Voćinu i odlaskom na izletište Jankovac. U voćinskom ih je vrtiću dočekalo mnoštvo uzbuđenih prijatelja s kojima su se poigrali a vrijedne odgojiteljice Marica i Vera počastile su ih kolačima, sokom i sladoledom.

Ovaj posjet nastavak je dobre suradnje dječjih vrtića na području županije započetom prošle godine u zajedničkom projektu pod nazivom “Zeleni vrtovi za zelenije vrtiće”. Oduševljeni Suncokreti pozvali su novostečene prijatelje
iz Voćina da dođu u njihov vrtić u Slatinu te su im se najsrdačnije zahvalili na prekrasnom gostoprimstvu. Nakon toga slijedio je posjet Jankovcu, srcu parka prirode Papuk, gdje su djeca sa svojim odgojiteljicama prošetala oko jezera i šumom do slapa “Skakavac”. U šetnji su ih obradovale brojne biljne i životinjske vrste koje u gradu rijetko mogu sresti a zabavili su se i na igralištu postavljenom u ovom prelijepom prirodnom ambijentu. (DV Suncokret)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button