Home / DOGAĐANJA / Dječji kutak „Veseli sat“ okupio brojne mališane ove nedjelje

Dječji kutak „Veseli sat“ okupio brojne mališane ove nedjelje

U okviru manifestacije “etoLJeto” Turistička zajednica grada Slatine i Društvo naša djeca Slatina i ove godine organiziraju ljetne radionice i igraonice za djecu Dječji kutak „Veseli sat“ koje će se održavati svake nedjelje u Parku 136. slatinske brigade od 18:30 do 19:30 sati, a u suradnji s Volonterima u parku u okviru projekta Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo „Živjeti zdravo“ u sklopu kojega se inače provode dvije aktivnosti, „Volonteri u parku“ i „Hodanjem do zdravlja“.

Tako su volonteri DND postali volonteri u parku te su brojnim mališanima koji su se sa svojim roditeljima okupili u središnjem gradskom parku pripremili zanimljive zabavne i natjecateljske igre.

Pjevalo se i plesalo, igrao se nogomet i tenis, mnogi su zabavu našli u labirintu od špage, crtalo se kredama po asfaltu, a većini su najzabavnija atrakcija bili popularni slime ljigavci svih boja i oblika koje dječja mašta može zamisliti.

Na svakoj igraonici Turistička zajednica grada Slatine dječici će pripremiti malo slatko iznenađenje, a ove nedjelje djeci su na njihovo oduševljenje direktorica slatinske Turističke zajednice Vanja Lazić i Hrvoje Valpovac podijelili sladoled.

Do kraja ljeta u sklopu Dječjeg kutka „Veseli sat“  pripremamo brojna iznenađenja za dječicu, između ostaloga u planu je i suradnja s Gradskom knjižnicom i čitaonicom Slatina čija će ravnateljica Ana Knežević djeci čitati bajke, – rekla nam je predsjednica DND-a Slatina Snježana Pačarić pozivajući sve mališane i njihove roditelje da im se pridruže na veselim druženjima nedjeljom.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)

x

Check Also

Mjesec hrvatske knjige 2019. – u slatinskoj Knjižnici 18. listopada besplatno učlanjenje za starije od 60 godina

Gradska knjižnica i čitaonica Slatina povodom Mjeseca hrvatske knjige 2019. organizira besplatno učlanjenje za osobe ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org