DOGAĐANJANASLOVNICA

U dječjem vrtiću Zeko održane kreativne radionice za roditelje polaznika

Za roditelje čija su djeca polaznici DV Zeko jučer su u prostorima vrtića organizirane različite radionice. Roditelji su se mogli upoznati s različitim aktivnostima s kojima se njihova djeca svakodnevno susreću prilikom svog boravka u ovoj ustanovi.

Kreativno – radne radionice održane su u prostoru jaslica i za roditelje skupine „cvjetići“, druga radno – praktična radionica pod nazivom „Proslava rođendana u vrtiću“ organizirana je za roditelje djece koja pohađaju odgojne skupine „zvjezdice“ i „bubamare“.

Roditelji malih „jabučica“ i „točkica“ sudjelovali su u radionici na temu ekološkog odgoja – eko etno. Likovno – kreativnu pak radionicu posjetili su roditelji čija djeca su dio odgojnih skupina „jagodice“ i „ivančice“. Tijekom trajanja radionica svi su se počastili voćnim „kreacijama“ koje su napravili roditelji čija se radionica odvijala u kuhinji vrtića.

Na ovaj način roditeljima su tete u vrtiću približile i pokazale tek jedan dio aktivnosti s kojima se njihova djeca susreću  tijekom boravka u vrtiću i u kojima aktivno sudjeluju i na taj način razvijaju svoje vještine. (mk / Foto: Marijo Kokorić)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button