Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
KULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICAOD SVEGA POMALO

Dječjem vrtiću Suncokret nagrada za proučavanje fizike

Dječjem vrtiću Suncokret u Slatini i Područnom odjelu u Mikleušu stigla je nagrada Fizičkog odsjeka PMF-a Sveučilišta u Zagrebu – dva seta slikovnica “Fizika za djecu”.

Skupine “Cvjetići” i “Pčelice” prijavile su na natječaj “Fizika danas” svoje projekte u kojima su proučavali uzajamnu silu privlačenja između dva tijela te osnove aerodinamike.

– Putem igre i na djeci prilagođen način polaznici naših vrtića u Slatini i u Mikleušu upoznali su se s nekim od temeljnih fizikalnih principa. Cilj ovih projekata bio je potaknuti kod djece istraživačke aktivnosti, pa su izvođenjem različitih pokusa djeca istraživala fizikalne pojave u neposrednom okruženju. Setovi slikovnica koje smo osvojili pomoći će nam da i dalje razvijamo kod djece znatiželju, zadovoljstvo postignutim rezultatima i pozitivan stav prema učenju, – istaknula je ravnateljica Dječjeg vrtića Suncokret Snježana Dupan-Lovrić.

(nm/Izvor: DV Suncokret)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button