DOGAĐANJANASLOVNICARADIO EMISIJE

Dječje Gradsko vijeće posjetilo Radio Slatinu

Predstavnici Dječjeg gradskog vijeća Grada Slatine danas su posjetili Radio Slatinu i u našem programu upoznali slušatelje sa svojim aktivnostima.Od Anđele Vašiček-predsjednice vijeća, Lee Tušek-članice vijeća i Noe Fazekaša-dječjeg gradonačelnika saznali smo da organiziraju razmjenu i sajam odjeće i obuće koji će se održati u prostoru Vatrogasnog doma. Prikupljanje odjeće i obuće biti će u ponedjeljak 08.siječnja u vremenu od 15 do 18 sati, a sami sajam odnosno razmjena odjeće slijedeća dva dana 9. i 10.siječnja u vremenu od 12 do 18 sati.

Pozvani su svi koji mogu da se odazovu akciji.

Dječje Gradsko vijeće ima 31 člana, postoji od početka školske godine 2017./2018., a svoje sjednice planiraju održavati po jedan puta tijekom svakog polugodišta.

Kako saznajemo od dječjeg gradonačelnika Noe Fazekaša, u svom dvogodišnjem mandatu planira zajedno sa članovima Dječjeg gradskog vijeća raditi na dobrobit djece ovoga grada.Npr.u planu su kvizovi između dvaju škola i druga druženja da bi se djeca upoznala i povezala, a tijekom ljepših i toplijih mjeseci i druženja u vanjskom prostoru oko škola….Također se planiraju omogućiti satovi plivanja za mlađu djecu, kada Slatina ili bolje rečeno slatinski Dom zdravlja dobije bazen.

Mladi su i ambiciozni te najbolje znaju koje su dječje želje pa su odlučni u namjeri da ih i ostvare. (T.K.S. / Foto: D. Jukić)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button