NASLOVNICASPORT

Djeca Škole nogometa Slatina – Roditelji 1:1

Škola nogometa Slatina jučer je treću godinu za redom organizirala druženje najmlađih članova škole  uzrasta U-8 i U-10 zajedno sa njihovim roditeljima na glavnom terenu stadiona Antuna Tone Butorca. Naravno kakvo bi to druženje bilo bez nogometa,  pa su tradicionalno povodom kraja natjecateljske sezone bespoštedne susrete odigrale mame i polaznici škole uzrasta U-8, i tate i stariji polaznici oni do 10 godina starosti.

Puno neizvjesnosti donio je susret mama i tzv. ‘’osmice’’,  kojeg je sudio trener Darko Kupres koji je na samom početku ovog događaja ispred ŠN Slatina pozdravio roditelje i djecu, a u kojem su mladi nogometaši  ipak u konačnici, bez obzira na lagani sudački vjetar u leđa protivničkoj ekipi, slavili rezutatom 5:4. U pravoj natjecateljskoj utakmici prepunoj tempa i lijepih poteza tate nisu imale milosti prema ‘’desetki’’ te su slavili rezultatom 9:3.

Rezultat nije bio u prvom planu već zajedničko druženje svih sudionika koje je uslijedilo po završetku ovih zanimljivih susreta.  Kako je klub osigurao sve potrebne uvjete za odigravanje ove utakmice tako su roditelji osigurali da ne nedostaje grickalica i hladnih napitaka,  pa je uz čašicu razgovora i još poneku spontanu dječju utakmicu ovaj ugodan susret potrajao gotovo do mraka. (dj / Foto: D. Jukić)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button