Home / NASLOVNICA / Djeca hrvatskih branitelja TO UHDDR Bakić, G. Miholjac i Sladojevci otputovala na “Susrete djece” u Savudriju

Djeca hrvatskih branitelja TO UHDDR Bakić, G. Miholjac i Sladojevci otputovala na “Susrete djece” u Savudriju

Predsjednici temeljnih ogranaka UHDDR GO Slatina Ivica Pavin, Franjo Demeter i Petar Derdić, ispratili su djecu zajedno s roditeljima iz Bakića, Gornjeg Miholjca i Sladojevaca na četverodnevne susrete, koje je omogućila Središnjica UHDDR Zagreb, pod nazivom ”Susreti djece, uspomene za sretnu budućnost”.
Djeca i voditelji autobusom su krenula prema Dječjem odmaralištu ”Vladimir Nazor” u Savudriji, gdje će se natjecati u više sportskih disciplina od 27. do 30. kolovoza.

Puno uspjeha u natjecanju, sretan odlazak i povratak svojim kućama, te lijepe uspomene na ove susrete, koje UHDDR održava već duži niz godina, svim sudionicima susreta prije polaska zaželio je predsjednik GO UHDDR grada Slatine Željko Kolinger, koji je djeci i voditeljima prije puta podijelio majice i prigodne poklone.

Iz Temeljnog ogranka UHDDR Bakić otputovala su djeca Gabrijel Čolak, David Antolović, Leon Petak, Sara Antolović, Ana Sejkora, Lana Antolović i Melani Vilk u pratnji voditelja Lea Podboja.

Iz Temeljnog ogranka UHDDR Gornji Miholjac otputovala su djeca Tomislav Klement, Petar Krstić, Stjepan Kovačević, Davor Kizivat, Luka Krstić, Ana Kizivat i Luka Klement u pratnji voditeljice Jasne Kizivat.

Iz Temeljnog ogranka UHDDR Sladojevci otputovala su djeca Ana Tropšek, Gabrijel Novaković, David Novaković, Ivica Tropšek, Lana Derdić, Mihaela Sabo i Sara Čaglić u pratnji voditelja Petra Derdića.

Koordinator ovogodišnjeg odlaska djece hrvatskih branitelja na ”Susrete djece, uspomene za sretnu budućnost” je Branko Mihoković, predsjednik županijske Podružnice UHDDR. (mf/Foto: Željko Kolinger)

x

Check Also

Devetnicom sv. Josipu započela proslava stotog rođendana Župe sv. Josipa

U srijedu 16. siječnja započela je velika devetnica – Devet srijeda sv. Josipu i završit ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org