DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Divlja liga Slatina završila u Virovitici

Vilin brijeg – pod tim kodnim imenom krije se lokacija na kojoj su se posljednji put ove godine okupili učesnici Divlje trail lige trčanja Slatina kako bi još jednom iskoristili slobodno vrijeme za druženje, trčanje i uživanje u prirodi. To posljednje 5. kolo ”divljeligaše” je odvelo u Viroviticu, da budemo precizniji u Sveti Đurađ odakle se krenulo na dvije distance, na kraću od 10, i dužu od 20 kilometara.

Baš kao i na prethodna četiri kola održana u Slatini niti u Svetom Đurađu broj sudionika nije podbacio. Čak dapače i tamo je zabilježen zavidan broj trkača, njih sveukupno 40. Slatinskim organizatorima ovaj su puta pri pomoći za trasiranje i izbor staza pomogle domaće virovitičke snage, Tihomir i Srđan. Reakcije sudionika ponovno su zračile samo pozitivom. Svi su imali riječi hvale no po tom zadnjem druženju poslije trčanja sve je nekako obuzela žal i čežnja što je ovaj događaj došao svome kraju.

Povodom završetka lige oglasili su se Danilo i Boris – ”Bilo je super. Pored naših Slatinčana koji su uvijek tu, najviše nas je iznenadio odaziv Virovitičana. Svaka vam čast ljudi, hvala do neba što nas podržavate, a mi ćemo se potruditi odužiti vam se. Da ne zaboravimo i Miholjčanke, Mikleuš, Petrijevce, Bizovac, Milanovac,.. svi ste top, svima hvala! Ovo nije kraj, ovo je samo početak” – poručili su uglas organizatori drugog izdanja Divlje trail lige trčanja Slatina.

dj

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button