DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

DISK Slatina uspješno održao 2.mITup

U petak 1. rujna u konferencijskoj dvorani  Poduzetničkog inkubatora u Slatini udruga „Društvo informatičara slatinskog kraja“ održala je mITup  na temu freelancinga i pokretanja vlasitog posla u IT sektoru za koji se tražila ulaznica više!

Panelisti 2. po redu mITup-a bili su:

  • Tomislav Bilic, osnivač i direktor Inchoo-a, tvrtke specijalizirane za izradu online trgovina. Inchoo je svojim klijentima partner u razvoju njihove online prodaje.
  • Oliver Jukić, osnivač i direktor Consultem-a, tvrtke specijalizirane za izradu programskih rješenja za upravljanje telekomunikacijskim mrežama, CRM-a, integrirano upravljanje zdravstvenim ustanovama.
  • Renato Šafranko, osnivač obiteljskog obrta za informatičke djelatnosti – Lynx digital.

Na izrazito inspirativnom i informativnom mITupu je sudjelovalo više od 20 sudionika, koji su svojim pitanjima, uz moderiranje Josipa Hetriha, uspjeli dobiti informacije vezane za razvoj poduzeća u IT sektoru – iz „prve ruke“.  

Važnosti ovog projekta za lokalnu i regionalnu IT zajednicu svjedoči i uključenost različitih senioriteta web developera (od juniora do seniora), studenata, samozaposlenih poduzetnika iz IT-a sektora, developera iz različitih svjetski poznatih IT tvrtki kao što su Infobip, Aircash…

Cilj projekta je razviti edukacijski sadržaj i potaknuti kontinuiranu razmjenu ideja između članova tehnološke zajednice s fokusom na mlade entuzijaste i profesionalce u području digitalnih tehnologija.

Projekt sufinancira Grad Slatina sredstvima iz Javnog poziva za sufinanciranje programa i projekata udruga za 2023. godinu.

tks(Izvor i Foto:DISK)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button