NAJAVE DOGAĐANJA

DISK Slatina poziva danas na {mITup!} #5: Upoznajte Ruby: programski jezik s fokusom na jednostavnost, produktivnost i elegantnu sintaksu

DISK Slatina sa zadovoljstvom najavljuje peti i posljednji {mITup} u ovoj godini.

Ovaj put predstavljamo vam programski jezik Ruby i web framework Ruby on Rails. Ovaj dvojac stavlja programera na prvo mjesto i osigurava produktivnost te zadovoljstvo programiranja. 

Tema: Upoznajte Ruby (on Rails): programski jezik s fokusom na jednostavnost, produktivnost i elegantnu sintaksu Posljednji {mITup!} u ovoj godini počinje danas u 19:00 🕒, a čekaju nas nove zanimljive teme, Ruby (on Rails), freelancing i rad na daljinu.

📅 Datum: 08.12.2023.  

📍 Lokacija: Poduzetnički inkubator Slatina, Kolodvorska 8, 33520 Slatina (Konferencijska dvorana u potkrovlju)  

🎤 Gost meetupa – Vlado Cingel:  

Vlado Cingel je Ruby developer s gotovo 20 godina developerskog iskustva. Vlado poznat po svom doprinosu zajednici, kako developerskoj, tako i u zajednici u kojoj živi. Ovaj Čačinčanin prije tri godine napravio je aplikaciju koja na jednom mjestu objedinjuje pomoć u smještaju i prijevozu za sve koji su te 2020. godine bili pogođeni razornim potresima.  

Osim toga, Vlado je poznat i u zajednici Ruby developera, kojoj doprinosi kao gost na eventima, ali i kao developer koji pridonosi Ruby open source kodu. 

Naš gost ovog 5. meetup eventa s nama će podijeliti svoja iskustva kako živjeti u Slavoniji, a raditi kao freelancer bilo gdje u svijetu.  

📣 Otvorena rasprava:  

Zanima vas Ruby, Rails, programiranje, web, freelancing i rad na daljinu? Ovo je prilika da podijelite svoje mišljenje i dobijete odgovore na vaša pitanja o ovim temama. 

📌 Osigurajte svoje mjesto: 

Sudjelovanje je BESPLATNO, ali broj mjesta je ograničen. Rezervirajte svoje mjesto putem online prijave ovdje. 

Vidimo se na mITup-u! 

(mf; Izvor: DISK Slatina) 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button