NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

DISK Slatina i u 2024. godini nastavlja s edukacijama – {mITup!} #6: Product management: izgradnja timova, razvoj i vođenje uspješnih digitalnih proizvoda

DISK Slatina sa zadovoljstvom najavljuje šesti po redu, ali prvi u 2024. godini {mITup} koji će se održati u petak, 26. siječnja 2024. godine u konferencijskoj dvorani u potkrovlju Poduzetničkog inkubatora Slatina s početkom u 19 sati. 

Dragi članovi tehnološke zajednice, 

Nastavljamo tamo gdje smo stali te vam u novoj godini donosimo nove uzbudljive teme i zanimljive goste sa hrvatske tech scene!  

Tema:
 

Product management: izgradnja timova, razvoj i vođenje uspješnih digitalnih proizvoda 

Datum: 26.01.2024.  

Vrijeme:  19:00 – 21:00 

Lokacija: Poduzetnički inkubator Slatina, Kolodvorska 8, 33520 Slatina (Konferencijska dvorana u potkrovlju)  

Gost meetupa – Zoran Božičević:  

Zoran Božičević, Delivery direktor Poslovne inteligencije i istaknuti član domaće tehnološke zajednice, pridružuje nam se kako bi podijelio svoje bogato iskustvo. Zoran je član vodeće regionalne tvrtke za područje analitike, upravljanje podacima i ICT konzalting. 

Izuzetno je aktivan u tehnološkoj zajednici te nam donosi perspektivu koja seže iznad standardnih okvira. Iza sebe iza više od 25 godina karijere, uspješno je vodio timove i do 70 ljudi, a zajedno sa svojim timovima iza sebe ima brojne uspješne produkte. 

Otvorena rasprava:  

Želite se okušati u razvoju vlastitih digitalnih proizvoda ili vas zanima vođenje timova i vođenje projekata? U tom slučaju novi mITup idealna je prilika da saznate kako to rade vodeći igrači na našoj tehnološkoj sceni.  

Osigurajte svoje mjesto: 

Sudjelovanje je BESPLATNO, ali broj mjesta je ograničen. Rezervirajte svoje mjesto putem online prijave ovdje.

Vidimo se na mITup-u! 

DISK Slatina. 

(mf; Izvor: DISK Slatina) 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button