DOGAĐANJANASLOVNICA

Direktor SIC-a Robert Turkalj posjetio Udrugu umirovljenika Slatina

Direktor Slatinskog informativnog centra Robert Turkalj posjetio je Udrugu umirovljenika Slatina gdje su ga dočekali članovi predsjedništva i uprave Udruge.
Predsjednik Vladimir Domić proveo ga je prostorijama Udruge istaknuvši sve ono što je uređeno i obnovljeno u proteklih godinu dana. Također mu je predstavio projekte i sve aktivnosti kojima se Udruga bavi.
Tom mu se prigodom ujedno zahvalio na pozitivnoj suradnji i dobrim odnosima s Radio Slatinom koji se održavaju već niz godina u nadi da će se isti nastaviti i u budućnosti.

Impresioniran angažmanom vodstva Udruge kako bi se osigurao što kvalitetniji život svim članovima, Turkalj je pohvalio aktivne članove Udruge umirovljenika Slatina na predanom radu i organiziranju velikog broja aktivnosti te naglasio kako će Radio Slatina i dalje podržavati njihov rad te im biti na raspolaganju kroz medijski prostor koji je od velike pomoći pri organiziranju raznih događanja, od radionica, sportskih aktivnosti, obilježavanja obljetnica i važnih datuma, pa sve do njihovih putovanja.
(mf/Foto: Nikolina Mažar)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button