DOGAĐANJAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

Diplome polaznicima programa za pripremu i provedbu projekata

Nakon uspješno završenog programa obrazovanja za stjecanje djelomične kvalifikacije asistent za upravljanje projektima/asistentica za upravljanje projektima u POU Slatina podijeljena su zaslužena Uvjerenja za prvih osam polaznika ovoga programa.

Radi se o programu pripreme i upravljanja projektima financiranim kroz programe Europske unije, jednom od najtraženijih edukacijskih programa na području Hrvatske, kako javnog, a tako sve više i privatnog sektora.

Nedostatak kvalificirane radne snage u ovom području djelovanja potiče sve veći broj ljudi različitih srodnih i nesrodnih profesija i uzrasta da pohađaju ovaj obrazovni program s ciljem razvoja vlastitih karijera u perspektivnim područjima poslovanja za značajnom financijskom korišću.

Ovaj program imao je za cilj osposobiti polaznike za pripremu i provedbu projekata financiranih kroz programe Europske unije uz pomoć nekih od najiskusnijih stručnjaka za ovu problematiku u našoj sredini.

Predavanja su počela 27. veljače, a završila 26. lipnja. Program je trajao 350 sati.

Na podjeli su uz ravnateljicu Pučkog otvorenog učilišta Slatina Danijelu Fabric Fabijanac i stručnu suradnicu u obrazovanja Vesnu Sentu prisustvovale i predavačice Neda Mađarac i Renata Benija.

Polaznici su se s Pučkim oprostili u veselome tonu uz malu zakusku.

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button