NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

Dijabetička udruga Slatina i Patronažna služba Doma zdravlja VPŽ u petak, 12. svibnja organiziraju akciju mjerenja šećera u krvi i krvnog tlaka – Predavanje će održati patronažna sestra Neda Dušak

Povodom Svjetskog dana medicinskih sestara i uoči obilježavanja Hrvatskog dana šećerne bolesti koji se inače obilježava 14. svibnja Dijabetička udruga Slatina i Patronažna služba Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije organiziraju akciju mjerenja šećera u krvi i krvnog tlaka.

Akcija će se održati u petak, 12. svibnja u  prostorijama Dijabetičke udruge Slatina i Udruge umirovljenika Slatina na adresi Kolodvorska 18 Slatina od 9 do 12 sati.

U sklopu akcije oko 10:30 sati patronažna sestra Neda Dušak održat će predavanje na temu „Povezanost kvalitete života osoba starije životne dobi i kućne podrške zdravstvenih djelatnika na području grada Slatine – presječno istraživanje“.

Dijabetička udruga Slatina i Patronažna služba Doma zdravlja VPŽ pozivaju sve građane da se odazovu akciji i predavanju.
(mf/Izvor: Dijabetička udruga Slatina)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button