Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
DOGAĐANJANASLOVNICAOD SVEGA POMALO

Digitalno PDF izdanje Slatinskog petka

Prelistajte neki do starih brojava vašeg i našeg gradskog mjesečnika

Petak, najužurbaniji dan u našoj Slatini. Na “pijac” pa usput obaviti tjednu inventuru i nabaviti sve što je potrebno na kraju tjedna.

Takav je i naš i vaš “Slatinski petak” koji na svojim “starinski” tiskanim stranicama svaki mjesec zadnjih, sada već puno godina, prikupi i prezentira, napravi inventuru svih događanja i novosti koje su se tijekom proteklog mjeseca dogodile u našem gradu. Sve ono što ste vi i vaši najmiliji imali prilike posjetiti od kulturnih, sportskih, školskih događanja. Redovito pratimo i rad svih gradskih udruga kao i rad Gradske uprave.

Da biste se mogli prisjetiti nekih događanja iz godina unazad, donosimo vam DIGITALNO PDF IZDANJE Slatinskog petka. Možemo ju nazvati i arhivom u kojoj za sada možete pronaći sve brojeve otisnute od početka 2019. godine do danas. Radimo na tome da uskoro budu dostupni i stariji brojevi.

Budite strpljivi kod otvaranja pojedinog PDF broja, ovisno o brzini vašeg interneta i uživajte u “listanju” po uspomenama. (mk)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button