DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Desetkovani Sopjani bez šanse u Bakiću

Jučer (30.8.) su igrane utakmice 2. kola županijskog kup natjecanja. Izdvojit ćemo rezultate klubova sa slatinskog područja.

Miholjac i Orešac su odigrali 1:1, a više koncentracije pri izvođenju penala imali su Miholjčani.

Najuzbudljivije bilo je u Novoj Šarovki gdje su domaćin Standard i Dinamo iz Josipova također remizirali pa se i tu nakon 2:2 prišlo jedanaestercima, a koje su preciznije pucali gosti iz Josipova. Dva puta su vodili domaćini, a oba puta goste je među žive vraćao Darko Kokoška, drugi puta u 88. minuti.

U iduće kolo će i Grabić koji je kod kuće s 4:2 izbacio Plave iz Jugovog Polja. Domaćini su već do 27. minute imali prednost od dva gola no Plavi su vratili u igru u razdoblju između 66. i 69. minute kada je dva puta zabio Dominik Kralj. No Grabićani su ponovno došli na štih u završnici utakmice kada je prvo u 81. za novo vodstvo pogodio Goran Hetrih, a priču u 90. okončao Denis Vukomanović.

Prilično neizvjesno bilo je u Čađavici gdje su gosti iz Velikog Rastovca rastužili domaće igrače Mladosti dobivši ih 1:0. Gol odluke u 63. minuti postigao je David Matoković.

A najmanje neizvjesnosti bilo je u Bakiću. Tamo je i prije početnog zvižduka suca Lukca bilo jasno u kojem će smjeru ići ogled domaće Mladosti i Podravca iz Sopja nakon što su gosti istrčali na teren sa dva igrača manje. Bila je to tipična igra viktorije na vrata desetkovanih Sopjana. Rezultat je na koncu bio 12:0. Najefikasniji u toj golijadi bili su još uvijek nezaustavljivi igrač – trener Milan Prlić i Andrej Horvat koji su postigli po tri gola. Iz te utakmice izdvojit ćemo i pravu nogometnu atmosferu koja se polako, ali sigurno vraća u Bakić. Naime, publika je svaku lijepu akciju, pogodak, ili pak dribling nagradila aplauzom. Posebnim aplauzom pak nagrađeni su i igrači koji su napuštali teren što je uvijek lijepo vidjeti i čuti.

 

Kup ŽNSVPŽ – 2. kolo

 

Mladost 1939 – Munja 0:1 (Matoković)

Mladost (B) – Podravac 12:0 (Prlić 3, And.Horvat 3, Sraka 2, Neugebauer, Hamaček, Puškarić, Santi)

Grabić – Plavi 4:2 (Zagorac 2, Hetrih, Vukomanović/Kralj 2)

Standard  – Dinamo (J) 2:2 (3:6- 11m) (A.Mihalić, Gabud/Kokoška 2)

Miholjac – Orešac 1:1 (6:5 – 11m) (Bihar/Jugović)

 

Damir Jukić

 

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button