DOGAĐANJANASLOVNICA

Denis Ostrošić službeno preuzeo dužnost gradonačelnika Grada Slatine

Danas je u prostorijama Gradske uprave Grada Slatine, na upriličenoj primopredaji dužnosti,  Denis Ostrošić i službeno preuzeo dužnost gradonačelnika Grada Slatine.

Temeljem rezultata izbora za gradonačelnika Grada Slatine provedenih 4. lipnja  2017. godine, Denis Ostrošić izabran je za gradonačelnika Grada Slatine te zajedno i istovremeno s njim zamjenici gradonačelnika Sanja Mrzljak Jovanić i Bojan Plantak.

Prema Zakonu o postupku primopredaje vlasti bivši gradonačelnik Ivan Roštaš podnio je pisano izvješće koje sadržava informacije o planiranim i započetim projektima i mjerama, nedovršenim aktivnostima i nepodmirenim obvezama Grada Slatine.

Ivan Roštaš je čestitao novoizabranom gradonačelniku, poželio mu puno sreće i uspjeha u budućem radu te pritom naglasio da predaje Grad u boljem stanju nego ga je preuzeo: „Stanje blagajne sa jučerašnjim datumom je 3.363.748 kuna. Račun prihoda i rashoda je za tekuće razdoblje 16.886.000, rashodi su 14.094.000, a višak tekućeg razdoblja je 2.792.000 kuna.“ – istaknuo je Roštaš.

Gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić zahvalio se dosadašnjem gradonačelniku te istaknuo: „Nadam se da ćemo opravdati ono što su građani pokazali na izborima, da ćemo uspjeti napraviti ono što smo planirali, što smo  propagirali i što smo željeli doista učiniti sa ovim Gradom i nadam se da ćemo u tome doista i uspjeti“.(www.slatina.hr)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button