POLITIKA

Denis Ostrošić i koalicija SDP i HSS predali kandidature

Denis Ostrošić, kandidat za gradonačelnika Grada Slatine ispred koalicije SDP-a  i HSS-a, Kazimir Libl i Damir Jakšić, koji izlaze na predstojeće lokalne izbore pod sloganom ZAJEDNO MOŽEMO, predali su kandidature sa prikupljenim potpisima potpore.

Ovim putem zahvaljujemo se svim sugrađanima koji su dali svoj potpis potpore.

Prilikom predaje potpisa, Denis Ostrošić, Kazimir Libl i Damir Jakšić istaknuli su da svjedočimo teškoj ekonomskoj i socijalnoj situaciji u Gradu Slatini koja se proteklih godina, nažalost, svela na konstantnu letargiju i bezidejnost.

Suočeni s općom apatijom i sve lošijom demografskom strukturom, odlučili smo ponuditi rješenje izlaska iz krize i biračima omogućiti izbor najboljeg rješenja za sebe i svoj grad. Stoga smo se na ovim izborima odlučili za nove, kreativne i sposobne ljude, naše uvažene sugrađane, s novim i kvalitetnim idejama i realnom vizijom razvoja našega grada.

Nakon ovih izbora ništa neće biti kao prije jer moramo Slatini vratiti onaj stari sjaj te smo za to u potpunosti spremni sa točnom vizijom i programom za razvoj Grada Slatine.

Ljudi su naša snaga  tako da je lista spoj iskustva, mladosti i stručnosti.

U danima koji slijede prilikom predstavljanja našeg konkretnog i razvojnog programa bit će predstavljeni svi kandidati koji se nalaze na listi za Gradsko vijeće.

U Slatini, 27. travnja 2017. Godine

Članovi izbornog stožera

Denis Ostrošić

Kazimir Libl

Damir Jakšić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button