DOGAĐANJANASLOVNICAPOLITIKA

Denis Ostrošić i Ilija Nikolić odbili sučeljavanje uz obrazloženje koje prenosimo u cijelosti

Denis Ostrošić
Ilija Nikolić
Kandidati za gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika Grada Slatine

Slatinski informativni centar d.o.o.
Braće Radića 13, Slatina

“Poštovani,

dana 25.5.2021. godine zaprimili smo vaš poziv za javno sučeljavanje kandidata za izbor gradonačelnika grada Slatine u povodu drugog kruga lokalnih izbora 2021. godine u programu Radio Slatine, koje se treba održati u četvrtak, 27. svibnja u 19.15 sati.

Iako smo spremni za svako nadmetanje u sferi predstavljanja projekata, vizija razvoja Grada i načina upravljanja  istima, nakon konferencije za tisak kandidata koalicije HDZ-HSLS održane u petak, 21.5.2021. godine, i tada iznešenih teza, shvatili smo da bi sučeljavanje s gospodom iz koalicije bilo besmisleno i bez svrhe.

Naime, nakon njihovih komentara o našem kandidatu za zamjenika gradonačelnika koja su bila beskrajno prepotentna i arogantna te uvredljiva na osobnoj razini, smatramo da nismo u obvezi više komunicirati s istima ni na koji način.

Kada netko tko je već bio vijećnik i zamjenik gradonačelnika u prijašnjim mandatima, i čiji bi ponovni uspjeh na izborima bio korak unatrag u razvoju grada, ima obraza ljude diskreditirati na osobnoj razini i bez imalo poštovanja a pritom ne cijeniti doprinos naših dragovoljaca u obrani Republike Hrvatske, ne poštujući konkretno protukandidatov kontinuirani rad s hrvatskim braniteljima i roditeljima poginulih i nestalih branitelja kao i njegov aktivizam u sportu kroz proteklo razdoblje te kao gradskog vijećnika u proteklom mandatu, po našem mišljenju te osobe ne mogu biti advekatni sugovornici u kulturnoj i građanskoj sredini kakva je Slatina i pričati o razvoju grada i uključenost svih njegovih građana u isti.

U manje od godinu dana pronađeno je cjepivo protiv covid virusa, ali na žalost cjepivo protiv arogancije i prepotencije još nije otkriveno.”

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button