NASLOVNICAPOLITIKA

Denis Ostrošić i Domovinski pokret grada Slatine predali potpise za kandidaturu na predstojećim lokalnim izborima

Danas je u vijećnici Grada Slatine, gradonačelnik Denis Ostrošić Gradskom izbornom povjerenstvu predao 599 potpisa za svoju kandidaturu za gradonačelnika Slatine u još jednom mandatu, kao i predsjednik slatinskog Ogranka Domovinskog pokreta Ilija Nikolić za njegovog zamjenika na predstojećim lokalnim izborima.

Gradski ogranak Domovinskog pokreta grada Slatine u samo tri dana prikupio je više nego dovoljno potpisa za kandidaturu na predstojećim lokalnim izborima svojih kandidata za gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika.

U prisutnosti Nikoline Tomić i Damira Jakšića s liste Domovinskog pokreta za Gradsko vijeće predana je sva valjana dokumentacija, a tom prigodom se sadašnji gradonačelnik i kandidat za tu dužnost u još jednom mandatu Denis Ostrošić zahvalio svim građankama i građanima grada Slatine koji su prepoznali njegov rad i svojim mu potpisom ukazali povjerenje.

– Moj tim „Slatina u srcu“ uz podršku Domovinskog pokreta učinit će sve da se, kada je riječ o Slatini, naš glas čuje i u Saboru, ovo je vrlo veliki korak, i za mene koji se kandidiram za drugi mandat.
Mislim da sam bio više nego dobar učitelj, nakon 25 godina sam odlučio prije četiri godine kandidirati se za gradonačelnika i mislim da sam u tom razdoblju pokazao da znam i mogu voditi ovaj grad.
U ove četiri godine smo pokazali da se sa drugačijim načinom, drugačijim pristupom i komunikacijom može učiniti puno više. Što se tiče zapošljavanja rasli smo 15%, svi ovi projekti koje smo završili i koje smo nastavili, a one koje smo započeli nastavit ćemo u iduće četiri godine. Poduzetničke i covid mjere su nešto što su i naši poduzetnici i obrtnici izuzetno dobro prihvatili. Turbina III, Turbina II, tu je i spoj i aktiviranje bivšeg Gaja kao poduzetničke zone koja je bila sramota svih nas Slatinčana jer smo zapravo bili u dužničkom ropstvu jedne velike stranke koja je to odradila na način na koji je odradila, a Slatinčani znaju.

Slatinčani trebaju izaći na izbore, Slatinčani ne trebaju više šutjeti i ne trebaju navijati za mene od kuće iz fotelja, trebaju izaći i pokazati da će podržati gradonačelnika koji se trudio biti gradonačelnik za pet i to ću se truditi i nadalje, trebaju podržati moj tim jer mislim da jedino na taj način možemo ovaj grad napraviti malim gradom za velike stvari koje su već pokrenute, – rekao je Ostrošić te još jednom pozvao sve građane da izađu na izbore i podrže listu Denisa Ostrošića i listu Domovinskog pokreta kako bi vijećnici u gradu Slatini s njihove liste bili glavni pokretači promjena.

Domovinski pokret podržao je Denisa Ostrošića kao kandidata za gradonačelnika Slatine, a kandidat za njegovog zamjenika i predsjednik slatinskog Ogranka Domovinskog pokreta Ilija Nikolić istaknuo kako su i do sada ostvarili izuzetnu suradnju.

– Domovinski pokret je nova stranka u gradu Slatini osnovana u rujnu prošle godine, a u dogovoru sa središnjicom izabrala je Denisa Ostrošića kao najboljeg kandidata za gradonačelnika iza kojega ćemo stati sa svim svojim resursima kako bi osvojio još jedan mandat i bio gradonačelnik za pet ovoga našeg lijepog grada.

S gradonačelnikom Ostrošićem imao sam dobru suradnju i kao oporbeni vijećnik, ali i kroz rad braniteljskih i ostalih udruga u kojima sam osobno jako aktivan i u njemu sam prepoznao čovjeka od riječi koji će ostvariti ono što je započeo, a i sam sam takav, stoga budućnost ovoga grada vidim u pokretanju novih radnih mjesta i novih projekata koji će Slatinu svima učiniti još ugodnijom za življenje, – zaključio je Nikolić.
(mf/Foto: Robert Turkalj)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button