DOGAĐANJANASLOVNICA

Denis Ostrošić drugi put preuzeo dužnost gradonačelnika Slatine: Nema pauze, nastavljamo s projektima

Aktualnom gradonačelniku Denisu Ostrošiću danas, 8. lipnja počeo je novi, drugi po redu mandat gradonačelnika te će u naredne četiri godine ponovno biti na čelu Grada Slatine.
Denis Ostrošić je na lokalnim izborima drugog kruga glasovanja za izbor gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika Grada Slatine provedenog 30. svibnja 2021. godine kao kandidat Domovinskog pokreta dobio 2 364 glasa, te je sa 154 glasa više od njegovog protukandidata osigurao gradonačelničko mjesto i u novom mandatu.

Tim povodom danas je u Gradskoj upravi upriličeno službeno preuzimanje dužnosti na kojemu je uz gradonačelnika Ostrošića dužnost za novi mandat preuzeo i novoizabrani zamjenik gradonačelnika Ilija Nikolić koji će tu dužnost obnašati volonterski, dok su dosadašnji dogradonačelnici Bojan Plantak i Sanja Mrzljak Jovanić razriješeni dužnosti dogradonačelnika Slatine. Primopredaji dužnosti nazočili su i gradski pročelnici, Stručne službe Krunoslav Šarabok i Upravnog odjela za razvoj grada Slatine Marin Kokorić.

Prilikom službenog preuzimanja dužnosti gradonačelnik Ostrošić zahvalio se svojim bivšim zamjenicima na suradnji u proteklom mandatu, te još jednom izrazio zahvalu građanima na ukazanom povjerenju i podršci.

– Zahvaljujem svim građanima koji su izašli na glasovanje i iskazali nam povjerenje. Mogu samo izraziti zadovoljstvo što je Slatina prepoznala naše napore i uspjehe u protekle četiri godine. Nastavit ćemo svoj rad još intenzivnije jer sam uz svoj postojeći tim dobio i dodatnu potporu koja će biti novi vjetar u leđa svim projektima koje smo započeli i koji nas očekuju u narednom razdoblju.

Komunikacija koju sam želio uvesti i koja je zaživjela oplemenila je ljude i vjerujem da ćemo uz potporu svih građana Grada Slatine u ovom ritmu nastaviti i dalje, stoga se radujem daljnjoj zajedničkoj suradnji na dobrobit cijele zajednice.
Slatina će svakim danom biti kvalitetnije i ljepše mjesto za život svim svojim građanima jer mislimo i na one najmlađe, na školarce, mlade, zaposlene i nezaposlene, sportaše, hrvatske branitelje i sve ostale skupine društva sve do naših umirovljenika.
Slatina u srcu je ono što ja želim i ono što su ljudi prepoznali jer se krećem među njima, a tako će biti i nadalje. Komunikacija je izrazito bitna za uspješan rad, stoga ćemo i ja, i moj zamjenik Ilija Nikolić biti dostupni svim građanima za boljitak svih, – rekao je novi/stari gradonačelnik Denis Ostrošić te na kraju još jednom uputio zahvalu Domovinskom pokretu na podršci njegove kandidature.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button