DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Darko Božičković i dalje na čelu UDVDR Ogranak Voćin

Jučer (petak) je u voćinskom Domu udruga ”Dudnjak” održana izvještajno-izborna skupština Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranak Voćin.
 
Nakon intoniranja hrvatske himne i odavanja počasti svim poginulim, preminulim i nestalim hrvatskim braniteljima, sve nazočna je pozdravio predsjednik UDVDR Ogranak Voćin Darko Božičković, koji je i podnio izvješće o radu i financijsko izvješće za protekli period. 
 
Uslijedilo je raspuštanje dosadašnjih tijela Udruge, te izbor novih. Na prijedlog članova UDVDR Ogranak Voćin za predsjednika je ponovno izabran Darko Božičković, dopredsjednik je ponovno Ivan Đuzel, tajnik je Josip Martić, a blagajnik Željko Piletić. Središnji odbor Udruge čine Darko Božičković, Ivan Đuzel, Josip Martić, Željko Piletić, Antun Šimić, Franjo Pajtl, Vlado Božičković, Eugen Cvetković i Tuna Simonović. U Nadzorni ušli su Marijan Jaković, Mirko Đuzel i Dragutin Medved, a u Sud časti Drago Božičković, Marjan Perić i Ivan Jurić. 
 
Novi-stari predsjednik Darko Božičković je članovima predstavio plan rada i financijski plan za 2023. godinu. Sva izvješća, kao i izbor novih tijela Udruge su jednoglasno usvojena. 
 
Uslijedile su pozdravne riječi gostiju, a čestitke na izboru predsjedniku i ostalim tijelima Udruge te pohvale za rad uputili su predsjednici i predstavnici udruga i društava s područja Virovitičko-podravske županije, među kojima su se obratili i predsjednik Odbora za hrvatske branitelje Virovitičko-podravske županije i predsjednik ZUiČ HVIDR-a Virovitičko-podravske županije Mato Bubaš, predsjednik Županijske podružnice UDVDR Virovitičko-podravske županije Vlado Paurić, te na kraju načelnik Općine Voćin Predrag Filić.
mf (adf; Foto: D. Fišli)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button