Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
NASLOVNICAOD SVEGA POMALOSPORT

Dario Petrović više nije trener NK Slatine, na klupi ga zamijenio Nikica Hat

Dario Petrović više nije trener Nogometnog kluba Slatina koji se natječe u 4. NL Bjelovar-Koprivnica-Virovitica. 
 
Naime, zbog poslovnih obaveza Petrović je uvidio da klub više neće moći voditi kako je potrebno da se pripremi za nadolazeću nogometnu sezonu, te je Upravi podnio ostavku na mjesto trenera. NK Slatina se
zahvaljuje Petroviću na vremenu provedenom u klubu, uloženom trudu, ostvarenom rezultatu, kao i promoviranju vrijednosti kluba.
 
Uprava NK Slatine zamjenu za Petrovića našla je u strategu iz Čačinaca Nikici Hatu, iskusnom treneru koji je, između ostalih, vodio NK Crnac i NK Mladost Čačinci.
 
– Slatina je nogometni velikan na ovim prostorima i zaista sam počašćen pozivom. Momčad je mlada i potentna, vidio sam u Rezovcu da je to jako dobro. Kolega Petrović mi je ostavio posloženu momčad, no ja imam neke svoje vizije kako bi to trebalo izgledati. Od čelnika kluba nisam dobio “bolesne” ambicije, moje je da pripremim dodatno momčad i unaprijedim igru. Ako u tome uspijem, svi ćemo biti zadovoljni. Slatina je do sada moj najveći trenerski angažman i ponavljam još jednom, jako sam sretan zbog toga, – izjavio je Hat.
 
Iz Uprave su novom treneru poželjeli sreću i puno uspjeha u vođenju kluba.
 
 
(nm/Izvor: D. Fišli, NK Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button