Home / NAJAVE DOGAĐANJA / Danas svi na staroškolsko

Danas svi na staroškolsko

Povodom proslave Dana grada danas u akciju kreću i malonogometaši. Naime kao i svake godine jedno od najstarijih i najpopularnijih mjesta odvijanja brojnih nogometnih priča, legendarno staroškolsko igralište, ponovno će oživjeti pišući neke nove uzbudljive priče zahvaljujući turniru koji će se održati danas i sutra u organizaciji članova Malonogometnog kluba Slatine.

Jučer je održano izvlačenje skupina i određivanje parova odigravanja utakmica. Volja ždrijeba smjestila  je u skupinu A branitelje naslova od prošle godine članove OPG-a  Dmitrović, Kraš ekspres, Kinder surprise, Ključ 13 i CB Strong.  U drugoj skupini B su CB Jura Last baj baj, Kiki bomboni, Slatinska banka, Komrad i NK Miljevci. Prva utakmica turnira na rasporedu je danas u 17 sati, a tada će se sastati OPG Dmitrović i Kinder surprise. Nakon tog susreta uslijedit će još 13 utakmica koje će se igrati do dugo u noć pod svijetlima reflektora rukometnog staroškolskog igrališta ponad crkve svetog Josipa. Preostale utakmice po skupinama igrat će se sutra također od 17 sati. Prve dvije ekipe iz svake skupine sastat će se u polufinalnim utakmicama koje će se igrati od 19 00 i 19 i 30.

Na rasporedu sutrašnjeg finalnog dana je i revijalna utakmica između MNK Slatine i selekcije ponajboljih haklera iz cijele županije,  a koja će početi u 20 i 30. Odigravanje finalne utakmice ” Staroškolskog  2019” u organizaciji MNK Slatine najavljeno je za 21 sat.

dj

 

 

 

 

x

Check Also

Uručene diplome prvoj generaciji slatinskih plivača DV Zeko

Od samog otvorenja bazena na Odjelu za fizikalnu terapiju i rehabilitacijsku medicinu Ispostave županijskog Doma ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org